lördag 8 september 2018

Ständigt denna marknad...

Just som Finansmyran trodde att karusellen nått sitt klimax så lades det in en växel till. Tjoflöjt vad det var drag i portföljen! Tyvärr slutade denna veckan i en rejäl nedförsbacke!

Finansmyran måste nog erkänna att analysen i Betsson förra veckan inte var helt fullständig. Finansmyran tog aldrig höjd för risken för den holländska verksamheten! Det gjorde börsen och drog ner kursen rejält (dock tog det en vecka). Slakten i Catena Media fortsatte. Här har Finansmyran svårt att se varför; men visst värderingen och tillväxtförväntan är hög! Kommer verkligen de tidigare ägarna att kunna förränta pengarna bättre någon annanstans, eller är deras drivkrafter helt enkelt inte den personliga förmögenheten, utan "byggandet" i sig? Som Finansmyran misstänkte så tog Starbreeze ytterligare en dipp! Ska bli spännande att höra omdömena om OTWD när de släpper betan till helgen! Låt oss säga så här; jag tror inte nästa vecka blir en lugn vecka för Starbreeze! G5 tappade lyftkraften och sjönk vidare! Här kan Finansmyran inte ens gissa var botten är, men är övertygad om att det finns en topp på bra mycket högre nivår än idag! Hela gaming-branschen är i rekyl just nu, och det drabbar Finansmyrans innehav i Paradox också!

Sist, men inte minst så blev det en rejäl sättning i EnQuest. Rekordresultat, nyemission och inköp av ny källa. Tycker det mesta var offensivt, men det tyckte inte marknaden!

Det var inte mycket positiva glimtar i veckan. Fingerprint steg rejält, men Finansmyran har stoppat undan den så långt det bara går! Krävs ett antal fördubblingar för att börja snacka! Inte en krona till kommer att hamna i detta bolaget! Tur att insatsen varit begränsad!

Ja, det var verkligen en vecka att inte hänga i granen! Skönt att den är över, nu blickar vi framåt och ser om marknaden vill lite mer som Finansmyran framöver...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar