måndag 17 september 2018

Hedgat Betsson (test av site)

Till fotbolls-VM fick Finansmyran 50 kr gratisspel från Unibet. Finansmyran lyckades hålla liv i dem ganska länge! Kände lite halvt tristess i helgen - med en anländande mancold - och gjorde en snabb googling på spelsiter med kampanjer. Finansmyran fastnade för Betsson som erbjöd vad de kallar "riskfritt" spel. Finansmyran kan inte säga vad som händer om man förlorar, eftersom Finansmyran inte gjorde det och ärligt talat är det inte helt lätt att förstå!

Detta inlägget får ses som en liten recension av Betssons site.

Nåväl, insättning fungerade bra och snabbt. Finansmyran använde ett Visa-kort och pengarna var på plats väldigt fort. Det var inte en massa information som krävdes för att sätta upp ett konto. Tur var väl det eftersom Finansmyror ibland blir ifrågasatta. Finansmyran valde att sätta in 200 kr och spela med dem på ett riskfritt spel. Det vara inga svårigheter att "tagga" spelet på rätt sätt! Finansmyran var som sagt framgångsrik och lyckades vinna till oddset 2,05. Således gav det riskfria spelet en vinst på 210 kr som nu måste omsättas enligt reglerna. Reglerna säger att bonusen/vinsten måste omsättas en gång på spel med odds över 1,50.

Finansmyran har begärt utbetalning av de 200 kr som sattes in och fick efter ett litet tag besked om att utbetalningen är godkänd och att det nu kan ta upp till fem (5!) dagar innan pengarna är framme i stacken. Nu tror Finansmyran inte att det tar så lång tid, men det känns som att här ligger Betsson efter (observera att Finansmyran inte har testat utbetalningar på andra siter, bara lyssnat på deras reklam).

Betssons hemsida är ganska enkel att lägga spel på. I övrigt tycker Finansmyran faktiskt att den är bedrövlig! Det är inte helt lätt att navigera och det är fortfarande en del information som Finansmyran inte har hittat. Ärligt talat tycker Finansmyran att mobilappen är ännu sämre! Idag fick Finansmyran  lite spel (!) när inte ens filtret fungerade som det skulle. Må så vara att det kan vara Finansmyrans browser, men det är inte ok!

Själva uppföljningen av bonusen är enkel. Finansmyran gillar enkelheten att lägga livespel. Hittills har Finansmyran omsatt 70% på spel över eller under ett visst antal mål och ligger kvar på 200 kr i behållning. Finansmyran har forcerat spelandet lite grann, men man har två månader på sig att omsätta bonusen. Förstår Finansmyran det rätt så får Finansmyran ett nytt riskfritt spel till helgen och vill gärna ha bonusen tillgänglig som en bas då (förutsätter dock att Finansmyran är framgångsrik i spelandet).

Finansmyran har i princip bara Unibet att jämföra med, men eftersom Finansmyran spelade annorlunda då så vill Finansmyran inte jämföra.

Det som är bra är att det är enkelt och överskådligt att lägga spel

Det som är dåligt är i princip allting annat!

Om Finansmyran varit spelare tror jag inte att Betsson är en attraktiv site, men Finansmyran har inte testat andra siter, så låter det vara osagt!

Baserat på detta sätter Finansmyran sälj!

Finansmyran äger sedan länge Betsson och följt den ner i källaren. Har psykologiskt svårt att sälja men sätter upp den på bevakningslistan för sälj!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar